Boligene

Boligene er essensen i hele 21-5 konseptet. Bookingsystemet, supporten og alt annet er viktig, men hvis vi ikke finner og skaper de rette drømmeboligene for våre familier, har vi ikke noe grunnlag for resten.

Vi er glade for å kunne konstatere, etter å ha ervervet mer enn 200 boliger for våre stiftede foreninger, at familiene våre er meget tilfredse med boligene sine.

Faktisk opplever vi det slik at selv om det er knyttet store forventninger til boligene hos nystiftede foreninger, så blir de likevel positivt overrasket når de reiser for første gang. Her er et par kommentarer:

"Vi hadde høye forventninger på forhånd. Vi hadde studert bildene, sett videoene og lest de andre familienes kommentarer på medlemssiden. Likevel ble vi positivt overrasket da vi kom frem. Boligene er bare enda bedre i virkeligheten, enn man kan få frem på bilder."

"Åhh, de er våre :-) !!!"

Når en forening har fått alle boligene sine i drift og fotografen har vært der, lager vi en fotobok som familiene kan ha hjemme på salongbordet. Vi lager også en elektronisk versjon av fotoboken. 

Bildene lenger ned på denne siden er linker til fotobøkene, dog hvis alle 5 boligene er i drift. Enkelte fotobøker kan ligge tilgjengelig selv om en av boligene mangler. Disse blir oppdatert fortløpende.

Klikk på bildene og få et godt innblikk i boligene som vi har skapt til våre foreninger.

Du kan også se bilder av mange 21-5 boliger på Pinterest 

                                  
                

                                                     

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215