Barcelona

BARCELONA ER VALGT SOM DESTINASJON, FORDI DETTE ER BYEN SOM HAR ALT. ENTEN DU SØKER SHOPPING OG STORBYLIV, KUNST OG KULTURHISTORIE, NATUR OG REKREASJON ELLER SOL, BADING OG STRAND, BARCELONA LEVERER PÅ ALLE OMRÅDER.

Catalonias hovedstad, Barcelona, er den nest største byen i Spania. Byen har noe får enhver smak.
Som i storbyer flest, er det mange ting å gjøre, et stort utvalg av opplevelser og en rekke severdigheter man kan besøke. Bare det å vandre omkring, suge inn atmosfæren og beundre alle de vakre bygningene er en opplevelse i seg selv. Med sin 2000 år gamle historie huser Barcelona et mylder av romerske ruiner, gotiske palasser, og eksplosive bygninger i kjent Jugendstil. Det sjarmerende gotiske kvarteret, Barri Gòtic, har smale middelalderske gater fylt med trendy barer, klubber og katalanske restauranter. Spis tapas og nyt et glass vin.
La Sagrada Familia i Barcelona er kunstneren Antoni Gaudís store livsverk og mesterstykke. Kirken hadde byggstart i 1882 og er fremdeles under konstruksjon. Sagrada Familia er en av Barcelonas mest kjente severdigheter og virkelig et spektakulært syn.
Gå langs havnepromenaden, de små bygatene eller brede boulevarder.
Sett deg gjerne på Placa de Catalunya for å ta inn den spanske storbykulturen. Se på livet og lytt til musikken. I hjertet av Barcelona ligger handlegaten La Rambla. Den travle gågaten starter øverst ved plassen Plaça de Catalunya og slutter 1,2 kilometer lenger ned, ved Columbus-statuen ved Port Vell.

Barcelona er på mange måter det perfekte reisemål dersom man verdsetter kombinasjonen av strandliv og storby. En kort spasertur ifra shopping og travle La Rambla ligger byens kyststripe og strender. Platja de la Barceloneta er en av de mest populære strendene, beliggende midt i byens gamle havneområde der strandpromenaden mer eller mindre starter. Det varme vannet i Middelhavet, vannsportaktivitetene, strandbarene og nattelivet gjør dette til Barcelonas mest besøkte bystrand.

Det er også gode muligheter for en aktiv ferie dersom man ønsker det. Barcelona har en unik plassering ved Middelhavet, men samtidig kan man enkelt komme seg 3000 meter over havet i Pyreneene. Det gjør det også mulig å dyrke lidenskapen til ski, klatring og fotturer.
Disse friluftsmulighetene står som en kompletterende kontrast til storbypulsen og det late strandlivet.

I Barcelona finner vi en sentralt beliggende leilighet med 3 soverom og mulighet for sovesofa i stuen. Vi ønsker at leiligheten skal ligge i den sjarmerende eldre delen av byen. Leiligheten skal ligge i gangavstand fra hyggelige cafeer og restauranter.

Det er ikke sjelden vi kjøper et oppussingsobjekt som vi renoverer, så lenge beliggenheten og eiendommen for øvrig lever opp til våre standarder.

Tilbake til destinasjonene

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215