Chamonix

CHAMONIX ER VALGT SOM REISEMÅL FORDI BYEN ER EN AV VERDENS BESTE SOMMER- OG VINTERDESTINASJONER MED UTALLIGE MULIGHETER FOR UTFOLDELSE ÅRET RUNDT.

Det faktum at vi elsker Chamonix er en underdrivelse. Byen har en helårs atmosfære som vi aldri har funnet i Alpene for øvrig. Byen byr på så mye, både vinter og sommer.
Faktisk er byen i like stor grad en sommerdestinasjon som vinter- og skidestinasjon.
Det er virkelig helt unikt, og ikke mange nordmenn kjenner til Chamonix som sådan.
For familiene i våre eksisterende foreninger, så har denne byen uten tvil verdt en av de foretrukne destinasjonene gjennom flere år.
Byen er utrolig lett å like, og den byr på uhyre mange ulike aktiviteter, kombinert med deilig avslapping og batterilading. Det er knapt en aktivitet du ikke kan gjøre i Chamonix.

Om vinteren kan man selvfølgelig stå på ski, og byen kan skilte med en av de lengste offpiste-løypene i Alpene. Det er imidlertid i sommersesongen at Chamonix virkelig overrasker positivt.
Hvis du ønsker å være litt vild, så kan du paraglide eller kjøre terrengsykkel nedover åssidene. Hvis avslapping er nøkkelordet, så kan du nyte de hyggelige bygatene med cafeer, restauranter og gode shoppingmuligheter, eller rett og slett bare puste inn og kjenne på den deilige alpeluften.
De fleste vi kjenner, må gi etter for og fortape seg i Chamonix og dens sjarme. Å gå en tur i det vakre terrenget er blant favorittaktivitetene. Det er også en utmerket golfbane her hvor man kan teste og perfeksjonere svingen sin i vakre omgivelser.

I Chamonix som øvrige reisemål, så er det viktig med god beliggenhet.
En god beliggenhet i denne cirka 15 kilometer lange dalen er først og fremst ikke i den sydlige delen.
Her er prisene lavest, men med god grunn og naturlig årsak.
I vintersesongen, så skygger nemlig fjellene for solen. Manglende sol er aldri godt nok for 21-5.
Det finnes gode attraktive områder i og rundt sentrum av byen, men vi har også forelsket oss i Les Praz. Les Praz er en forstad som ligger kun 2 km nord for sentrum av Chamonix. Stedet er utrolig sjarmerende med byens vakre golfbane og en av dalens hovedheiser ligger her. Området har også sol hele dagen året rundt, noe som gjør området vanvittig populært.
I Chamonix er boligene innvendig som oftest dominert av sten-, skinn- og tremateriale. Noen ganger finner vi en bolig med et mer moderne utseende, men de rustikke materialene er fortsatt dominerende.
Boligen eller leiligheten skal ha et uteareal i form av balkong eller veranda, så man kan nyte solen i løpet av dagen. Vi finner og skaper en unik leilighet, som vil danne en attraktiv base for mange fantastiske ferier i Chamonix, både sommer og vinter.

Tilbake til destinasjonene

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215