Boligene

Destinasjonene

Vi velger våre destinasjoner basert på mange kriterier. Som utgangspunkt kunne vi kjøpe boliger til våre foreninger hvor som helst i verden, men noen destinasjoner gir bare mer mening enn andre.

Det er så mange fantastiske steder i verden hvor man kan eie ferieboliger. Det kan derfor ofte være vanskelig å begrense seg til 5 steder. Det kan bare være 5 destinasjoner i hver forening.
Når man begynner å fordype seg skikkelig, er det enkelte verdensdeler som vi unngår å ta med i 21-5. Vi holder oss unna land med økonomisk og/eller religiøs ustabilitet. Vi ser også på hvor enkelt det er å komme seg til og fra både destinasjonene og boligene. Flytiden bør ikke være for lang, og den totale reisetiden skal heller ikke være for lang. Vi kjøper boliger i byer og destinasjoner som kan brukes hele året, og hvor du ikke går tom for opplevelser.

Vi sammensetter destinasjonene i våre foreninger basert på alle innspillene vi får, både fra våre eksisterende 21-5 familier, men i enda større grad fra potensielle fremtidige 21-5 familier.

Se alle våre 21-5 destinasjoner nedenfor. Klikk på bildene og les litt om hvert reisemål.

God fornøyelse.

Middelhavet

       

Metropoler

      

Mountain

    

Nordiske

            

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215