Boligene

Innredning

Vi har gradvis utviklet en 21-5 stil, som er svært forskjellig fra destinasjon til destinasjon. Stilen er en god kombinasjon av lokale uttrykk og vårt skandinaviske design. Mange av våre møbler er produsert utenlands, spesielt i Italia, men vi tar godt eierskap til dem.

I Chamonix, for eksempel, er det veldig mye stein, tre og lær, mens på Mallorca er det mer havet som inspirerer farger og materialer.

Når ombyggingen av en bolig skal prosjekteres og fargene festet til fliser, gulv og vegger etc., så begynner vi med å lage et moodboard. Basert på dette kan møbler, tepper, lamper, etc. identifiseres, og vårt innrednings- og designteam kan begynne å samle ting til boligen.

 

Innrednings- og designteamet

Vårt innrednings- og designteam er veldig spesielle fordi de har magi i lommene.

Når møblene er på plass i våre hjem, er det fortsatt et lite stykke unna følelesen av et komplett hjem, men så kommer innrednings- og designteamet og sprer sin magi.

Magien består av alt som gjør en bolig til et hjem. Det er alt fra bilder på veggene til spill, yogamatter og flottfjernertang der hvor det gir mening.

Det er som å flytte hjemmefra hver eneste gang, og det er hardt arbeid.

Innrednings- og designteamet er involvert fra prosjekteringstidspunktet, for bare på denne måten kan de planlegge og montere alt som vil gjøre boligene til hjem. Ting samles og pakkes i Hørsholm, deretter kjøres alt ned med møblene, og de siste gjenstandene kjøpes lokalt.

Man føler seg umiddelbart hjemme i en 21-5 bolig, og det er vårt innrednings- og designteam sin fortjeneste.

Levende boliger

Kjenner du til følelsen av å komme til en utleieeiendom? Boligen er støvsugd for alt, rengjøringen har tatt alt som måtte være igjen etter siste besøk, resten har blitt kastet ut.

21-5 hjemmene er helt forskjellige. Hver gang du kommer til et 21-5 hjem som du har vært i før, er det som om du bare har vært borte et kort øyeblikk.

Når et 21-5 hjem går i drift, fylles det opp med alt. Kaffe, vin, champagne, vaskefaner for oppvaskmaskin, fryseposer, stanniol, pasta, ris, ketchup og mye mye mer. Det eneste som ikke er å finne fra starten er forgjengelige varer, det vil si varer som går ut på dato. Det fylles også opp med vaskepulver, ekstra pærer, såpe, sjampo, stearinlys, etc.

Når boligene brukes, fyller eierne opp varene selv. Det må alltid være en ubrutt pakke med f.eks toalettpapir, så når du åpner den siste pakken fra depotet (som det er i alle boliger), kjøper du en ny før du forlater hjemmet.

På denne måten er hjemmene alltid veldig godt utstyrte. Det er også en avtale blant familiene at de kan fint sette igjen varer som ikke er åpnet til neste familie. Regelen er at man skal etterlate boligen i en tilstand som man selv ønsker å komme til. 

Stemning og hygge

Noen ganger tar det ikke lang tid å spre atmosfæren og kosen, andre ganger trenger boligene litt mer.

Uansett hva boligen krever, så sørger innrednings- og designteamet for riktig mengde med dekorative pyntegjenstander.

Gummistøvler og flåttfjernertang

I tillegg til at hver bolig blir "jazzet opp" med løsøre, pynt, spill og mange andre ting, skal boligene også ha mange praktiske gjenstander.

Det må være slik at når man er i en 21-5 bolig og man trenger noe, må man tenke "De har faktisk tenkt på dette også."

Derfor er det også gummistøvler, flottfjernertang, verktøy, handlenett og mange andre praktiske gjenstander tilgjengelige i boligen som du kanskje trenger på en ferie.

Møblene kommer fra Bo-Tikken

Bo-Tikken leverer alle møblene til våre 21-5 boliger.

Søren er involvert fra starten, når vi har kjøpt våre boliger, hvor han inspiserer sammen med vårt byggeteam. På denne måten planlegges møbler og innredning allerede på prosjekteringstidspunktet, dette gir de beste resultatene.

Sørens målsetning er å levere møbler, tepper og belysning som ikke er masseprodusert og som samtidig tilfører boligene den rette energi og følelsen av et hjem. Dette betyr blant annet:
- vi får skreddersydde møbler av vårt eget design fra europeiske produsenter.
- vi bruker danske leverandører som leverer møbler i rene og naturlige materialer, for eksempel våre senger som er spesielt utviklet for varme og kalde destinasjoner i 21-5.
- vi har vår helt egen lampeleverandør i Skottland, som kan levere lamper som du ikke allerede har sett hos naboen din.
- vi bruker tid på å finne gamle vakre møbler som kan trekkes om og/eller restaureres med understøtte den lokale atmosfæren på destinasjonene. De gamle møblene er for det meste kjøpt i Europa.

Vår møbeltrekker gjennom 15 år bor på Bornholm. Han plukker opp og leverer hver 14. dag.

Antikviteter kjøper vi på både danske og utenlandske auksjoner.

Vi kjøper unike gjenstander og kuriositeter på utenlandske auksjoner og antikvitetsmarkeder, samt på innkjøpsreiser til lokale forhandlere.

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215