Mallorca

MALLORCA ER VALGT SOM DESTINASJON FORDI ØYEN GIR DE PERFEKTE RAMMENE FOR VARME FERIER UNDER SYDENS SOL – ÅRET RUNDT.

Mallorca kan nytes hele året. Vi har opplevd å sitte i shorts til nyttår og nyte en lunsj i solen.
På vegne av våre 21-5 foreninger har vi så langt kjøpt mer enn 25 boliger på Mallorca. Både villaer og leiligheter.
Felles for alle boligene er at de har en fin utsikt over havet og flotte uteområder.
Vi har besiktiget uhyre mange boliger i prosessen med å finne de rette boligene.
Gjennom vårt arbeid med dette de siste årene, så har vi fått en solid erfaring med hva som kan oppnås og hva som er bra.
Ikke alle kjenner det sanne Mallorca, og noen sitter kanskje med det feilaktige bildet av et område som er druknet i fest- og partykultur. Det er langt fra det Mallorca egentlig er.
Det er først og fremst en vakker og fantastisk øy med mange alternativer. Kysten rundt øya er blant verdens nydeligste.

Her er det klipper rett ned i det asurblå Middelhavet som mange steder byttes ut med hvite sandstrender.
Vannet er krystallklart på en måte som nestesn er umulig å beskrive.
Hvis du er til sjøs, på vann og strand, er Mallorca et paradis, men det finnes områder i Mallorca som ikke er fullt så spennende.
Her kommer ferierende med ulike behov og ønsker enn våre 21-5 familier har, og vi går derfor naturligvis en lang bue rundt disse områdene og byene. Vi er først og fremst opptatt av sørvest for øya.
Lokalbefolkningen er vel representert og mulighetene for å finne fine små strender som ikke oversvømmes av turister er mange. Det er turister på stort sett hele Mallorca, men i sørvest er det en fin balanse mellom det lokale og turismen.
Du kan ikke unnvære et besøk til hovedstaden Palma. I Palma kan du spasere rundt i de trange gatene i det gamle kvartalet og handle i fine og elegante butikker. Du kan nyte tapas på nesten hvert gatehjørne.

Prisbelønnede Michelin-restauranter ligger side om side med de små autentiske lokale familietavernaene som har blitt drevet på samme sted og av samme familie i flere tiår.
De siste årene har Santa Catalina blitt et av Palmas mest attraktive nabolag. Her blandes lokalbefolkningen med besøkende i skjønn forening og skaper en herlig "Havana følelse.".
Vi har hovedsakelig kjøpt oppusssingsobjekter på Mallorca, men en sjelden gang skjer det at vi finner en bolig hvor det er kun et par ting som må justeres.
Foreningens bolig vil bli plassert på strekningen mellom Palma og Sant Elm. Flere områder er spennende, vi har kjøpt en del i Port d'Andratx-bukten grunnet den fantastiske atmosfæren.
Vi gleder oss alltid til å reise til Mallorca for å finne en ny bolig til en forening.
Det er som om familien (av Mallorca-boliger) øker med nye spennende medlemmer.
På Mallorca er uteområder veldig viktige, og derfor fokuserer vi selvfølgelig på det.
Det skal være en flott utsikt til Middelhavet, og det er et stort pluss hvis boligen ligger et lite tigersprang unna et deilig bad i det krystallklare vannet.
Et fint basseng med gode uteområder er avgjørende for en god ferie, og derfor et annet viktig punkt som boligen skal ha tilgang på.
Vi er veldig opptatt av utformingen av boligen, for eksempel lager vi ikke soverom der du må gjennom et annet soverom for å komme deg inn.
Boligens orientering og solretning er også superviktig.
Vi går etter kvelds- og ettermiddagssol på terrassen i stedet for morgensol (østvendt). Slik er det et stort antall punkter som vi må være oppmerksomme på for å finne rett leilighet.
Vi ser frem til å kaste oss over boliginnkjøpet på Mallorca, slik at dere kan glede dere over mulighetene for vidunderlige ferieopplevelser året rundt.

Tilbake til destinasjonene

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215