New York

Hele verden på ett sted, her er det en puls som ingen andre steder på jorden har.

New York er valgt som destinasjon for en vakker ferieleilighet, fordi byen rett og slett er en stor attraktivitet. Hele verden er samlet på et svært lite sted, og byen sover aldri. For de som aldri har vært i New York og spør hvorfor New York er et interessant reisemål, er svaret ganske enkelt: "pulsen".

Byen har en puls som ingen andre, og du kan få mange, bruke mange timer bare ved gå langs de brede fortauene, se opp på de høye bygningene og på de mange forskjellige menneskene. New York tar de fleste med storm, og det er også en by du aldri vil fullføre.

Vi har inspisert mange leiligheter på Manhattan, og det er flere områder som er aktuelle. De mange forskjellige områdene har alle sin egen sjarm. Fellesnevneren er at det må være en stor veldrevet eiendom med mange leiligheter. Det må være gode felles fasiliteter, og den må være plassert i nærheten av lokale shoppingmuligheter i et bra område. Det er fint når leiligheten har en dørvakt som ikke bare holder øye med hvem som kommer inn på eiendommen, men også noen du kan ta tak i når du trenger hjelp eller en taxi.

De små eierforeningene i for eksempel Soho vil ikke ha forskjellige familier som deler en ferieleilighet. Vi vil rett og slett ikke bli godkjent som kjøpere av eierforeningens styre, som har mye mer makt enn det vi kjenner til fra Norge. De ønsker nemlig ikke å ødelegge nabolagsfølelsen, de ønsker kun fastboende New Yorkere, og det kan man virkelig forstå.

Heldigvis er det større eiendommer i lukrative områder som kan brukes til felleseide leiligheter, og det er mange av dem på Manhattan. Vi lar oss ikke skremme av et eventuelt oppussingsprosjekt hvis alle de andre parametere er i orden, og vi kan se at vi får til å renovere leiligheten innenfor budsjettet. Vår erfaring med renovering av leiligheter i New York viser for øvrig at det fører med seg svært høye kostnader, i tillegg til arbeidet som faktisk skal utføres, så vi vil derfor helt klart foretrekke en leilighet som mer eller mindre er innflyttingsklar.

 

Tilbake til destinasjonene

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215