Paris

Byenes by - her går du aldri tom for opplevelser.

Paris er et av de mest naturlige valgene som reisemål for en ferieleilighet, mange elsker å tilbringe en langhelg eller mer i byenes by.

Du blir aldri lei av å oppleve noe nytt i Paris. Når du har sett og opplevd de vanlige severdighetene, og du har tid til overs, så venter det flere opplevelser i byen som kan fylle livet ut. Du kan ikke unngå å fordype deg i historien, da byen har så mange monumenter fra svunne tider som automatisk får alle til å se tilbake i tid. På disse tidsreisene i fransk historie, vender du naturligvis ofte blikket mot egen nasjon, hva gjorde vi i Norge på denne tiden? Innsikt i fransk historie, fører til innsikt i vår egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvkunnskap. Pass på, Paris kan blusse opp mange følelser.

Atmosfæren i Paris blir du aldri lei av - de koselige kafeene og romantiske omgivelsene gjør feriene dine til kjærlighetens by helt fantastisk. Det er alltid liv og glede i gatene uansett hvor du er i Paris. Byen kan være spesielt sjarmerende, men som alltid må du være klar over språkbarrierene i Frankrike. De er ikke glade i å snakke engelsk og vil fort føle seg støtt hvis du ikke først prøver deg på fransk.

"Rive Gauche" er varemerket for venstre side av Seinen (når du flyter langs elva i retning av sjøen - det vil si sør for Seinen), her finner vi Latinerkvarteret - et tradisjonelt turistområde. Umiddelbart vil mange se til dette området for å bo som turist, men det er ikke her du opplever det mer autentiske og lokale franske Paris.

Det gjør du mer i for eksempel Marais-nabolaget som vi har falt pladask for. Marais er på den andre siden av Seinen. Her bor det velstående og elegante parisere, og her er noen superkoselige nabolag med kafeer og restauranter. Leiligheten skal ikke ligge i den tredje bakgården, det må være noe pent - eller gaten å se på når du ser ut av vinduet. Det bør være i en rolig gate, ikke på en travel boulevard. Begrepet kan endres fra en gate til den andre, så vi ønsker å finne en ferieleilighet med et sted hvor du kan gå rett nedover gaten - eller rundt hjørnet - og finne en kafé, restaurant og for eksempel et bakeri. Leiligheten må være plassert på en eiendom som er i orden og hvor ingen store kostnader for forbedring er forventet i de kommende årene.

Tilbake til destinasjonene

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215