Boligene

Renovering

Da vi fikk ideen til 21-5, visste vi at vi måtte sette i stand boligene etter overtakelsen. Vi forventet imidlertid ikke at det som oftest skulle bli totalrenoveringer, men det har det blitt, og det er mange grunner til dette.

Faktisk er det nesten umulig å finne boliger som oppfyller våre krav til interiørdesign, farger, materialvalg, etc. Vi er veldig kresne, og selv om noe ser bra ut på bilder, ser det ganske annerledes ut i virkeligheten.

Når vi noen få ganger støter på boliger som, med svært små justeringer, godt kan kvalifisere til å bli 21-5 boliger, er de ofte altfor dyre og dermed utenfor vår økonomiske rekkevidde.

Vi går derfor hovedsakelig for "uslipte diamanter" som vi senere kan gjøre til vakre og innbydende drømmeboliger. På denne måten kan vi skape det beste rammeverket for gode ferier i mange år fremover.

 

Byggeteamet

Vårt dyktige og erfarne byggeteam har mange ferdigheter og egenskaper som er nødvendige for å kunne renovere boliger på avstand. Alt prosjekteres fra kontoret i Hørsholm, mens arbeidet utføres lokalt på destinasjonene, noe som stiller ekstra høye krav til oss.

Det krever dyktige og ikke minst dedikerte personer i vårt byggeteam for å administrere våre mange byggeplasser til målet. Vi har nesten hele tiden rundt 20 byggeplasser i gang samtidig i Sør-Europa.

Teamet besøker regelmessig byggeplassene for å holde et øye med kvaliteten på arbeidet og fremdriften, så flere medlemmer av teamet har en rekke reisedager hvert år.

Å administrere en feriebolig i utlandet kjøpt for oppussing, krever enten lykke eller mange ferdigheter for å få prosjektet i mål. Vi stoler ikke på flaksen, men i stedet setter vi vår lit til vårt byggeteam, de er et utrolig dyktig og svært engasjert team.

Originale detaljer

Vi bryr oss om detaljene.

Vi bryr oss faktisk ganske mye om detaljene, og vi elsker når de enten er bevart eller dukker opp i prosessen med våre renoveringer.

Vi pleier å si at hvis de opprinnelige detaljene er borte, tilfører vi dem til boligene. Det kan ikke, av sin natur, være de opprinnelige detaljene hvis vi legger dem til, men de vil se slik ut - og det er det viktigste.

Høsten 2019 fikk vi besøk av en lokal ordfører på en eiendom i Toscana som nettopp var ferdig med renoveringen. Han kom for å takke oss, ikke bare for å bevare den toskanske arven, men også for å takke oss for å gjenopprette den der den hadde gått tapt. Det var et stort øyeblikk for oss som bekrefter at det ikke bare er oss selv og våre 21-5 familier som er fornøyd med det vi skaper eller gjenskaper.

Laila snakker ofte om hvordan all energien hennes forlater kroppen når hun ser hjem som har blitt "modernisert" gjennom årene, og hvor de vakre originale detaljene enten blir ødelagt, skjult eller fjernet. Til gjengjeld gir det henne og resten av teamet masse positiv energi til å gjenskape detaljer og gjenopprette ødelagte ting. Akkurat der trives hele byggeteamet best.

 

 

 

Vi har kjøpt mer enn 150 boliger til våre 21-5 foreninger.

Gode planløsninger

I tillegg til å være innbydende, så må en 21-5 bolig også være praktisk. Når de to egenskapene kombineres i det beste forhold - skapes drømmeboligen.

Hvis det er mulig på noen måte å gjøre det, sørger vi for at det er et bad for hvert soverom. Vi er ikke vant til dette i våre sommerhus, men vår erfaring er at de beste feriene holdes i boliger hvor de fleste har sitt eget bad.

Det er aldri gjennomgang gjennom et soverom i en 21-5 bolig. Soverom har adgang fra fellesarealene, vi skal ikke forstyrres når vi sover.

Og så er det mange parametere som til sammen skaper våre 21-5 drømmeboliger, planløsningen er bare en av dem.

Lokale håndverkere

Vi bruker lokale håndverkere i alle våre renoveringer. Noen ganger har vi sendt et mannskap fra Danmark, men det har vært ganske ekstraordinært og skaper ganske forskjellige utfordringer enn å bruke lokalbefolkningen.

Vi har vanligvis to entreprenører på hver destinasjon. Noen steder har de forskjellige ferdigheter, men generelt er det alltid godt å ha noen å holde både pris og jobber opp mot.

I alle sammenhenger går vi alltid etter gode samarbeidspartnere som vi kan jobbe sammen med i mange år. Dette gjelder selvfølgelig også våre entreprenører og håndverkere, som vi alltid har veldig gode relasjoner med. Jo bedre relasjoner, desto bedre arbeid som til slutt kommer våre familier i foreningene til gode.

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215