Roma

Roma er virkelig stedet hvor du kan oppleve historien i levende live.

Historien fornekter seg ikke, og Roma har blitt valgt som destinasjon for våre ferieboliger, ettersom livet og maten kan nytes fullt ut i byens fantastiske omgivelser.

Her i den europeiske sivilisasjonens vugge ligger opplevelsene også. I mange deler av byen er det imponerende bygninger og ruiner som vitner om Romas status som et økonomisk og kulturelt sentrum av Europa de siste 2500 årene. Historien bringes til liv hver dag når romerne møtes i de vakre torgene, handler på markedene, og livet utfolder seg generelt i et sammensurium av gater. Et besøk til den fantastiske Peterskirken, det elskverdige Colosseum og Foro Romano, for å spise en iskrem på Piazza di Spagna ved Spansketrappen. Alt dette åpner vi nå opp ved å kjøpe ferieleilighet i Roma.

Roma er en vakker og severdig by både på dagtid og kveldstid – når mørket faller og monumentene er opplyst, blir Trasteveres små kaféfylte gater det perfekte bakteppet for et livlig natteliv. Byen har alltid tiltrukket seg store poeter, malere og forfattere.

Overalt hvor du kommer over minnesmerker fra antikken, renessansen og barokken, er en ferieleilighet i hjertet av Roma egnet for eventyrlystne.

Våre ferieleiligheter i Roma er perfekte for de som er glade i å handle, samt å besøke kafeer og restauranter. Faktisk er italienerne blant dem i verden som bruker mest penger på klær. Dette gjenspeiles og uttrykkes spesielt i det brede utvalget av klesbutikker i alle varianter; her finner du de store designerne side om side med lokale skreddere og skomakere. Monumentene, gatelivet, de mange butikkene og et vell av restauranter, alle bidrar til å gjøre Roma til en by som bør oppleves.

Butikkene og restaurantene er åpne hele året, og en storby som Roma er alltid verdt å dra til uavhengig av tiden på året. I de kalde vintermånedene er det flott å ta en spasertur forbi ferieleiligheten i Roma, hvor gjennomsnittstemperaturen er litt høyere enn i Norge. Uavhengig av preferanser, så er Roma definitivt et sted hvor det er plass til gode minner og opplevelser for hele familien.

Tilbake til destinasjonene

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215