Toscana

TOSCANA ER VALGT SOM REISEMÅL FORDI MANGE AV OSS NORDMENN ELSKER Å FERIERE I OMRÅDET.
I TOSCANA TREKKER DU UT PLUGGEN OG NYTER "LA DOLCE VITA".

Hvis du lukker øynene og forestiller deg en av bøkene om Toscana, som vi så ofte har sett, så ser du sikkert bildet med de myke åsene, sypresser og dis mellom åsene som på den annen side danner en vakker silhuett og et uforglemmelig landskap. Toscana er vanvittig vakker.

Landskapet, oliventrærne, sypressene og de svingete veiene setter et helt spesielt bakteppe rundt
lokale retter og gjestfrie toskanere.

Sinnet og kroppen kommer ned i gir i Toscana.
Alt både lukter og smaker mer i Toscana.

Utover natur- og gastronomiopplevelser er det et uendelig med tilbud av kulturelle opplevelser. Du går aldri tom for nye opplevelser i Toscana.
Vår oppfatning av Toscana er at området syd for Firenze, til området rundt Pisa, til byen Cecina ved vannet har områder som kan være akkurat det vi leter etter.

Området er stort, men vi har brukt ukevis på landeveien for å finne de små stedene med riktige eiendommer til våre foreninger.

Vi finner små byer som ikke er preget av alt for mange turister, men som fortsatt har nok besøkende til at det er mulig å få se litt å spise også utenfor de kjente høysesongene.
Det er den autentiske sjarmen vi leter etter, og når vi finner de rette byene, så tester vi alltid kvaliteten på den lokale kaffen. Det er et must ved ethvert besøk i Toscana.

Foreningen vil få en eiendom med behov for oppussing i større eller mindre grad. Det kan hende at vi finner den helt perfekte tomten og oppfører et helt nytt hus i gammel stil.

Både nybygg og omfattende oppussinger er vi godt kjente med i Toscana.
Uansett om det blir det ene eller det andre, så blir resultatet en vidunderlig landseiendom med massevis av sjarm og rustikke, lokale materialer.
I Toscana er eiendommene typisk preget av Cotto-fliser, lekre organiske materialer, fritlagte bjelker, en pergola som dekker over et utendørs spiseområde. Er det ikke et basseng der fra før, så bygger vi det.
Vi har bygget mange bassenger i Italia. Det er uhyre mange punkter vi har med i våre betraktninger når vi skal finne den rette eiendommen. Det skal være en god stemning og atmosfære, og ligger eiendommen i sykkelavstand til en hyggelig by er det et pluss, men ikke et absolutt kriterie. Eiendommen skal ha en deilig utsikt, det skal være fremkommelig og vi vekter utearealene høyt da man naturlig nok er mye ute i Toscana.

Eiendommen skal også ligge helt riktig i forhold til solen og være maksimalt 1,5 time fra flyplassen i Pisa eller Firenze.

Vi er alltid spesielt glade for å skulle finne en eiendom i Toscana.

Menneskene er nydelige, og det er enormt mange spennende eiendommer her.

En del av eiendommene har vakre originale detaljer med en unik historie. Hvis vi kjøper en gammel eiendom, så kommer vi til å bevare de gamle detaljene og lage en feriebolig som dere uanstrengt kan nyte mange ferier i.

Vi anbefaler alltid at dere prøver den lokale matmor/-far som foreslås av oss, som kan komme og lage mat til hele familien.
Det er en fantastisk og uforglemmelig opplevelse, og den er til og med utrolig rimelig.

Tilbake til destinasjonene

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215