Boligene

Utvelgelse

Det er et stort ansvar å finne og skape 5 drømmeboliger for familiene i våre foreninger, heldigvis er vi bolignerder. Vi elsker følelsen vi får når vi finner den rette boligen for foreningen.
Det er litt som å finne nålen i høystakken, og det gir en god følelse i kroppen når den rette boligen er funnet. Følelsen blir imidlertid raskt erstattet av angst og en ny frustrasjon som sprer seg i kroppen, for hvordan skal vi gå frem for å få tak i boligen nå?

Heldigvis ender de fleste forhandlingene opp med kjøp av de ønskede boligene, men noen ganger lykkes vi ikke. Noen ganger vil selgeren ha for mye, og andre ganger viser det seg å være noe fundamentalt galt med enten bygningen eller hvilke plikter som følger eiendommen. Vi undersøker så mye vi kan før vi kjøper for å minimalisere ubehagelige overraskelser etter kjøpet.

 

Skandinaviske mestere på kjøp av ferieboliger i utlandet

Laila og Lars har ansvaret med å finne alle boligene til våre foreninger.

De står også i spissen for renoveringen og ombyggingen av boligene sammen med vårt byggeteam, og til slutt selve møbleringen, samt de siste detaljene før boligene er klare for familiene.

21-5 har gjennom årenes løp opparbeidet seg en unik
erfaring med å finne og skape vakre og innbydende ferieboliger. Vi har frem til nå funnet, kjøpt, renovert og møblert over 125 unike individuelle boliger i utlandet.

Hver gang vi kjøper en bolig til en forening, har vi i gjennomsnitt sett minst 25 boliger. Vi har på bakgrunn av dette opparbeidet oss et unikt erfaringsgrunnlag
som kommer familiene til gode. Vi har bygget opp et solid nettverk av lokale samarbeidspartnere som kontinuerlig gir oss viktig informasjon og tips om ulike eiendommer. Vi har erfart at ved å finne boliger med behov for oppussing,
så kan vi skape de beste resultatene for våre familier.

Vi har i lys av ovennevnte bevist at vi skaper stor verdi for våre foreninger gjennom aktive søk, bruk av nettverk og renovering. Ingen har mer erfaring på dette enn Laila og Lars, og de gleder seg til å finne og skape 5 unike ferieboliger til vår neste forenings familier.

Vi leter etter "den uslipte diamanten"

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215