Hva er 21-5?

Vi samler grupper, som vi kaller eierforeninger, med 21 norske familier, som sammen eier 5 vakre feriehus rundt om i verden. 

Vi samler de 21 familiene som ønsker å være med til et stiftelsesmøte hvor foreningen etableres. Etter møtet betaler alle familier inn til deres felleskonto i foreningen. Etter betalingen vil jakten på de 5 boligene begynne. Eiendommene er ikke kjøpt på forhånd. Dette skjer først etter at alle har møtt hverandre, forneningen er stiftet og alle har betalt sin andel. På den måten vil det ikke være noe gjeld i foreningen. 

I en 21-5 forening kan du dermed bli medeier av 5 ferieboliger rundt om i verden. Du er en del av eierskapet sammen med 20 andre familier, hvor du deler alle utgifter og bruk av boligen. 

Hver familie / person eier sin egen 1/21-del av hver av de fem boligene.

I 21-5 tar vi oss først og fremst av alt administrativt og løpende drift, samt vedlikehold.

De fleste familier går med drømmen om å eie feriebolig i utlandet, men stoppes av ulike usikkerhetsmomenter, mangel på tid og økte forpliktelser.

Disse elementene elimineres og håndteres av 21-5.

Vi forhandler en god pris på boligene, kjøper dem, pusser dem opp, og til slutt gjør vi dem klare til bruk. Deretter fortsetter 21-5 som forvaltere av foreninger og boliger, og sikrer at alt håndteres, alt i fra tilrettelegging av generalforsamling, bassengrengjøring, husholdning, hagearbeid og mye mer. 

Eierforeningene er regulert av et omfattende sett med vedtekter som sikrer at alt går som det skal. For eksempel dersom en familie ikke betaler sine felleskostnader eller på annen måte misligholder sine forpliktelser, vil de bli kastet ut av foreningen av de andre familiene. Hele oppsettet er designet for å gi størst mulig sikkerhet for alle, både juridisk, skattemessig og økonomisk, og alt er helt åpent og transparent for alle. 

Booking av ferier på eiendommene skjer via et brukervennlig nettbasert bookingsystem. Systemet er utformet slik at det ikke oppstår kamp om de mest attraktive ferieboligene. Bookingen er tilknyttet et avansert og godt innarbeidet poengsystem hvor poengene fordeles på en måte så det ikke favoriserer de som er raskest på tastene. 

Hver familie har 12 uker på eiendommene hvert år, noe som er mer enn de fleste klarer å bruke. Flere 21-5 familier er derfor glade for å låne ut sine boliger, spesielt til deres nære familie. Det er ikke tillatt å leie ut og tjene penger gjennom boligen. Familiene i våre eksisterende foreninger booker i snitt 6-8 uker i året, noe som gir deg god plass i kalenderen til spontane ferier.  

Les mer om hvordan alt er bygget opp - klikk her

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215