Hvorfor 21-5?

 

I all sin enkelhet er det fornuftig at flere familier går sammen om å eie flere boliger, i stedet for at alle hver for seg kjøper sin egen feriebolig. 

Ved å gå sammen får du mye mer for pengene, i tillegg gjør 21-5 eierskapet det enkelt og greit å eie bolig i utlandet. 

De fleste familier drar på ferie maks 5-6 uker i året, derfor gir det lite mening å kjøpe sin egen feriebolig med mindre det er et feriehus i Norge, som også kan benyttes i helgene. Med 21-5 har hver familie i snitt 12 uker i de fem hjemmene. Perfekt, slik at man får mange uker ferie med familie og nære venner. 

Dele kostnadene - og gleder - med andre likesinnede familier, la fagfolk ta seg av innkjøp, innredning og administrasjon av eiendommene. 

I tillegg til at 21-5 gir mening i forhold til bruken av boligene, i og med at vi ikke kan være på ferie til enhver tid, får 21-5 også stor betydning for økonomien. 

I en 21-5 forening får du som sagt mye mer for pengene dine. 

Velger du, for eksempel å investere rundt 4 millioner kroner på et feriehus, vil du finne et feriehus som forhåpentligvis tilsvarer investeringen din. 

Velger du derimot å bruke pengene på en 21-5 ferieboligdel, er det ikke bare eierskap i én feriebolig, men du får hele 5 ferieboliger, som hver for seg er verdt mer enn fire ganger så mye som din investering.  

21-5 - vi oppfyller drømmer og skaper livsglede.

Til salgs nå

Se her om det er en forening åpen nå som passer din families drømmer og behov

› Åpne eierforeninger


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215