Om oss

Siden vi fikk ideen til 21-5 i 2008, så har vi jobbet hardt for å innfri og helst overgå forventningene til våre 21-5 familier.

Vi tar utgangspunkt i våre verdier og jobber hardt for å nå våre mål.

Våre verdier

- vi utfordrer status quo
- vi er ydmyke
- vi er personlige og har det gøy
- vi streber alltid etter å gi mer enn forventet
- vi stoler på hverandre og omgivelsene våre
- vi er entusiastiske og lidenskapelige i forhold til hva vi gjør
- vi er anstendige og søker alltid etter den rette veien
- vi bryr oss om hverdagen

Våre verdier er ikke bare noe som er i en håndbok eller på en tavle, og aldri blir etterlevd. Alle beslutningene vi tar - både for våre foreninger og for oss selv, tar vi basert på våre verdier.

Våre verdier er noe vi gjør og er hver dag.

Vi oppfyller drømmer og skaper livsglede

Målet for oss er å oppfylle drømmene om fantastiske ferier i unike feriehus for å øke livsglede for våre 21-5 familier.

Ingenting gjør oss derfor lykkeligere enn når våre 21-5 familier skriver til oss og deler sine erfaringer med boligene og området, og hvordan medeierskapet i foreningen har en positiv innvirkning på deres liv.

Vi når våre mål ved å holde fast ved og alltid ta utgangspunkt i våre verdier.

Vi er veldig takknemlige og også svært privilegerte for å arbeide hver dag med noe som bringer så mye glede og livskvalitet til våre familier i foreningene.

4 Gaselle-priser på rad

Vårt mål er ikke å bli store bare for å bli store. Vi ønsker å være gode, men vårt mål er at familiene til alle fremtidige 21-5 foreninger er like glade og tilfredse, som alle familiene vi har i våre foreninger nå.

Vi er veldig takknemlige for våre 4 gaseller på rad. Med det har vi oppnådd status som maratongaselle.

Takk til alle familiene i våre foreninger. 

I 2019 mottok vi HBH Fondenes markedsføringspris

Vi ble veldig overrasket da vi ble kontaktet av HBH Fondene sommeren 2019. Vi var i gang med å motta 2019-markedsføringsprisen, da stiftelsen ble oppmerksom på vårt konsept og vår måte å kommunisere på.

Vi gjør all vår markedsføring selv, og vi skriver alle våre tekster selv. Det var derfor med stor ydmykhet at vi i høst mottok prisen under seremonien på CBS.

Prisen gis i samarbeid med CBS, og grunnen til at 21-5 mottok prisen i 2019 var:

"Det er et selskap som kombinerer delingsøkonomi, ferier og boliginvesteringer som stikker av med årets markedføringspris. 21-5 er en dansk virksomhet som det siste tiåret har markert seg i Danmark med et konsept om ferieboliger. 21 familier kjøper 5 ferieboliger sammen, derav navnet. Selskapet gjør det så bra at det nå er på vei til Norge, Sverige, USA og Canada, og vinner HBH-prisen 2019, som deles ut på CBS av president Nikolaj Malchow-Møller.

- 21-5 er et utmerket eksempel på et selskap som har grepet en av de sterke trendene i disse tider, nemlig delingsøkonomien, og i kombinasjon med en dyp faglig innsikt har skapt en ny forretningsmodell som gir både kunder og selskapet et utbytte, sier Nikolaj Malchow-Møller."

HBH-prisen ble grunnlagt av HBH Fondene og deles ut årlig i samarbeid med CBS. Bak HBH ligger avdøde Henrik Bødtcher-Hansen, som kort tid etter slutten av andre verdenskrig etablerte et selskap som med kreativ og moderne markedsføring gjorde navnet HBH kjent for salg av elektriske varer i Danmark.

Prisen gis nå til en person, bedrift eller organisasjon som blant annet "i sin markedsføring av et produkt eller en idé har gjort seg spesielt bemerket ved en gjennomtenkt analyse og kreativ strategi", og førsteamanuensis Mogens Bjerre sier om årets mottaker:

"- 21-5 viser at delingsøkonomien kan brukes på mange flere områder enn vi har sett så langt. Tjenesten 21-5 tilbyr betyr at ferieboliger brukes oftere, at lokale forretninger øker sin inntekt, og at familier har mulighet til å velge mellom flere destinasjoner. Dette er vinn-vinn-vinn, sier Mogens Bjerre, og legger til at 21-5 så langt har grunnlagt mer enn 28 foreninger med 21 familier hver og investert i eiendommer for mer enn DKK 1 milliard."

Takk til HBH Fondene og CBS for overhodet å tenke på oss til denne prisen.


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215