Til salgs

Velkommen til seksjonen med foreninger som er åpne og mulige å bli med i. Les om de nye foreningene som er i ferd med å stiftes, samt eventuelle videresalg i våre allerede etablerte foreninger med alle boliger klare til bruk:

Family, pris pr. eierdel kr. 2.650.000 - les mer

Large, pris pr. eierdel kr. 3.950.000 - les mer

Grande, pris pr. eierdel kr. 6.750.000 - les mer

Videresalg, les om videresalg - les mer

Informasjonskveld, les om møtet - les mer

 

Hvordan kommer vi med i en 21-5 forening?

Dere har to muligheter for å delta i en 21-5 forening:

1) Å være en del av en forening fra begynnelsen - være med på å stifte en forening.

Når vi åpner for deltagelse i en ny 21-5 forening, så utarbeider vi et prospekt for foreningen. I prospektet kan dere lese alt om hvordan foreningen vil bli, og om hvilke boliger dere kan forvente å bli medeiere av. Vi har ikke kjøpt noen boliger ennå, men det kan hende at vi har noen potensielle klare.

Dere kan høre mer om de åpne foreningene på informasjons- og åpningsmøter med oss, som avholdes med jevne mellomrom i Oslo-regionen, så vel som digitalt.

Dere er også alltid velkommen til oss for et personlig og uforpliktende "kaffemøte" hvor vi kan gå i dybden på alle spørsmål dere måtte ha.

Når dere, etter å ha deltatt på et kaffemøte med oss, ønsker å være med på en ny forening, får dere tilsendt kontrakten for signering. Dette er inngangsbilletten deres til det kommende stiftelsesmøtet.
Stiftelsesmøtet avholdes når 21 familier har meldt seg, og her møtes alle for første gang og stifter foreningen. Etter dette møtet innbetales kjøpesummen til foreningens konto, og jakten på de fem boligene starter.

Dere kan forvente at alle 5 boliger er klare til bruk 12-24 måneder etter at en forening er stiftet.

Øverst på denne siden kan dere se hvilke nye foreninger som er i ferden med å bli satt sammen.

 

2) Å kjøpe en del av en allerede etablert forening - alle boligene er kjøpt, overtatt og i bruk av foreningens familier.

En andel i en etablert forening vil normalt ligge høyere i pris sammenlignet med en forening under stiftelse, fordi mange familier heller vil kjøpe en opprettet andel.

Det er hovesakelig to årsaker til dette:

1) Det er mulig å se de faktiske boligene som dere blir medeiere av. Det er det ikke anledning til i en forening som skal stiftes, i og med at boligene først skal finnes og kjøpes inn.

2) Dere kan umiddelbart booke og dra på ferie.

Uavhengig om dere ønsker å være med på å stifte en forening eller kjøpe en eierdel i en eksisterende forening, så er dere hjertelig velkommen til å kontakte oss for å forhøre dere om de ulike mulighetene som er tilgjengelige nå.

For å se eventuelle eierdeler til salgs i eksisterende foreninger - klikk her


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215