Til salgs

Grande

På denne siden kan du lese mer om den første norske Grande-foreningen, som det er mulig å bli en del av.

Foreningen er ikke stiftet. Når vi har funnet 12 gode norske familier, så stiftes foreningen og de tre første boligene kjøpes inn. De siste to boligene kjøpes inn i takt med at foreningen vokser seg fulltegnet til 21 familier.

Vi gleder oss til å komme i gang med å finne de rette boligene til familiene som melder seg til foreningen. Snart 1000 familier har sluttet seg til en av våre 21-5 foreninger. Høsten 2020 fikk Sverige sin første forening. Nå er det Norge sin tur.

 

 

 

Toscana - Sør-Frankrike - Chamonix - Mallorca - Barcelona

Med en ferieboligdel i Grande blir dere direkte medeiere (1/21-del) av 5 unike ferieboliger på ovennevnte destinasjoner. Boligene er utelukkende eid av de 21 familiene i foreningen.

Pris pr. eierdel                           kr.    5.950.000,-
Månedlig fellesutgift:                 kr.           8.750,-

Ferieboligene i denne Grande-foreningen blir av samme kvalitet og størrelser som boligene i de tidligere 21-5 Grande-foreningene.

Alle villaene vil ha eget svømmebasseng og 4-5 soverom med faste sengeplasser til 10 personer, dog vil det ikke være eget svømmebasseng i chalet'en i Chamonix.

Boligene vil alle ha en god beliggenhet i området. Noen områder er det viktig at er nærme kysten, andre steder er det by eller landlige omgivelser som er viktig.
Alle boligene skal leve opp til våre høye krav til kvalitet, materialvalg, finish og utførelse.

Vi er opptatt av beliggenhet, innredning og uttrykk. De fleste av våre boliger renoveres helt eller delvis, før vi er tilfredse på våre familiers vegne.

Foreningen ender opp med 5 håndplukkede og som oftest 100% renoverte boliger i gjennomført stil, solid kvalitet og tilpasset uttrykk.

Når foreningen er etablert og fulltegnet, forventes alle boliger å være i bruk innen 12-24 måneder.

Med 21-5 får dere utrolig mye for pengene

 

 

Illustrasjonen viser at hvis dere bruker kr. 5.950.000 på deres egen feriebolig, så får dere en feriebolig som forhåpentligvis er lik investeringen.

Hvis dere i stedet velger å kjøpe en 21-5 ferieboligdel i Grande for samme beløp, så får dere medeierskap i og disponerer 5 ferieboliger. 5 boliger som i gjennomsnitt koster nesten 25 mill. (inkl. møblering kjøpsomkostninger, 21-5 mv.), altså 5 boliger som hver for seg koster 4 ganger så mye som deres investering.

Kostnadene ved å holde og drive deres eget feriehus er også høyere enn det koster å være en del av foreningen. For ikke å snakke om tids- og energibruken som følger det å eie eiendom i utlandet. Dette tar 21-5 seg av.

Derfor er 21-5 så populært og riktig for mange familier.

Hvis dere ønsker å høre mer eller motta ekstra materiale om denne foreningen, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Vi vil umiddelbart sende dere materialet.

Selvfølgelig er dere alltid velkommen til å ringe oss.

Vi gleder oss til å stifte Grande, og vi gleder oss spesielt til å finne og skape noen skjønne ferieboliger til foreningens familier.

En 21-5 familie forteller

Jeg vil gjerne motta materiale om den nye Grande-foreningen


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215